Varmt tack för allas er uppmärksamhet! Det är lika glädjande som uppmuntrande att så många följer vad som händer på konstmusikens område (där vi även inkluderar jazz samt folk- och världsmusik).

iMusiken.se startade i oktober 2016 och har så gott som dagligen levererat något nyhetsinlägg. Totalt närmare 500 inlägg har nu i början av juni 2018 nått drygt 60,000 läsare/besökare. Du hittar allt innehåll här ›

 

Professionella ambitionerna styr

iMusiken.se drivs på frivillig basis med professionella ambitioner. Många gånger är vi de enda som uppmärksammar aktörer och händelser på den svenska konstmusikscenen. Och många gånger har vi gett inspiration till andra medier att ta upp nyhetsmaterial; känns smickrande.

 

Gratis att läsa – men det kostar, ändå

Allt innehåll på iMusiken.se är fritt att läsa och länka. Innehållet arbetas fram helt obundet och ideellt, men det finns saker som kostar: webbhotell, SSL-certifikat, bildbyråarvoden och annat som hör till den digitala driften.

Vill du stödja fortsättningen av iMusiken.se är alla bidrag varmt välkomna. Så swisha gärna!

Tack!

Per-Åke Byström

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.