Inte bara för kulturtanter. Här kommer några pro-aktiva tips för hur vi alla kan stötta musiken i kristider – köp ett presentkort!

Det svenska kulturlivet har en mer än tuff period framför sig. Vi är många som värdesätter våra konserthus, operor, teatrar, biografer och kulturhus. Vi vill se dem överleva. Genom att köpa ett presentkort nu, som du kan nyttja längre fram, så kan du göra en väldig skillnad för dessa konsertgivare och arrangörer redan idag. 

Här kommer en lista på konsert- och operaarrangörer du kan stötta genom att antingen köpa ett presentkort, eller genom att bli medlem.


BERWALDHALLEN
Med Berwaldhallens presentkort ger du bort en spännande musikupplevelse till någon du tycker om. Kortet kan användas till konserter och abonnemang i Berwaldhallen.
KÖP PRESENTKORT​

KONSERTHUSET 
Med presentkort i Stockholms Konserthus ger du enkelt bort en musikupplevelse i världsklass – där mottagaren själv får välja när, med vem och vad de vill uppleva. 
KÖP PRESENTKORT

MUSIKALISKA
Ge ljud – ge bort en konsertupplevelse hos Musikaliska och välj själv bland några av hundratals konserter.
KÖP PRESENTKORT

FASCHING
Här frodas inte bara jazzen utan även det bästa inom soul, funk och blues. 
KÖP PRESENTKORT

GÖTEBORGS SYMFONIKER
Om du vill göra dig själv eller en annan musikälskare riktigt glad, är ett presentkort ett bra val. Du väljer själv beloppet.
KÖP PRESENTKORT

​KUNGLIGA OPERAN
Upptäck och utforska Sveriges nationalscen för opera och balett med ett presentkort på Kungliga Operan – passar lika bra att ge bort som att ge sig själv. 
KÖP PRESENTKORT​

FOLKOPERAN
Hösten 2020, i samband med invigningen av den nya salongen (14/10), ger Folkoperan Wagners Tristan och Isolde. Nu kan du vara modig genom att #vågaboka höstens föreställningar, även om du nu inte vet om du kommer att kunna gå, eller ej.
#VÅGABOKA

SÖDRA TEATERN
En present som kan upplevsa på anrika Mosebacke, Stockholm. Södrans presentkort finns i olika valörer och gäller i hela huset. 
KÖP PRESENTKORT​

GÖTEBORGSOPERAN
Storslagna musikalnummer, modern dans och hänförande opera – allt detta ryms i ett presentkort från GöteborgsOperan.
KÖP PRESENTKORT

MALMÖ OPERA
Ge bort en upplevelse på Malmö Opera. Säsongen beräknas starta den 3 oktober.
KÖP PRESENTKORT


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.