Nordiska Kammarorkestern testar ett nytt grepp för att få fler till konserterna. Nu kan man låna konsertbiljetten på biblioteket i Sundsvall, som sedan tidigare även lånar ut biljetter till fotbollslaget GIF Sundsvalls matcher.

Från och med den 5 september kan nu alla med ett lånekort låna biljetter till Nordiska Kammarorkesterns konserter i Tonhallen på Sundsvalls stadsbibliotek. Varje person kan låna två biljetter kostnadsfritt. Totalt finns tio biljetter till varje konsert.

– Då livet trasslar sig och ens resurser och ork sinar är behovet av konst och kultur som störst. Den här satsningen möter det behovet. Biblioteket är dessutom redan samhällets kulturella allmänning, så samarbetet känns helt naturligt, säger Marita Henningsdotter Lovnér, musikchef vid Musik Västernorrland.Bilden: Lia Jacobi, foto

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.