Under augusti och långt fram i september är det mängder av kulturaktiviteter utanför Kulturhuset vid Sergels Torg i Stockholm. Parkteatern (som är en del av Kulturhuset) bjuder på gratisevenemang med bland annat musik och dans.

Tisdagen den 22 augusti kl 08.00 samt tisdagen den 5 september kl 08.00 kommer sopranen Maja Frydén att väcka huvudstaden med sina bästa morgonarior och vassaste stycken. Maja Frydén examinerades 2015 från SKH Opera (Stockholms Konstnärliga Högskola). Hon ackompanjeras av pianisten, kapellmästaren och kompositören Eric Skarby.

Dying Young

Maja Frydén är även den medverkande sopranen i Dying Young (kommer dö without you) med musikarrangemang av tonsättaren Kent Olofsson. För koncept och regi svarar Sanna Colling från nystartade operaplattformen SAD GIRLS.

Föreställningen gavs på Folkoperan ett par gånger i maj 2023. Nu blir det föreställningar den 24 och 25 augusti kl 17.00 på Sergels Torg.


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.