HemWebbplatseniMusikens läsare ökar

iMusikens läsare ökar

Det går inte så fort. Men skam den som ger sig.

Nu har musikbloggen iMusikens läsare spräckt 50,000-besöksvallen sedan starten i oktober 2016. Det känns trevligt på alla sätt att ansträngningarna för att uppmärksamma den svenska konstmusiken följs – och uppskattas.

I tider då bevakningen av bl a den klassiska musiken i de traditionella medierna är neddragen till ett minimum, är behovet av en samlingsblogg som iMusiken värdefull för många. Här kommer något nytt varje dag.

 

Läsar- och tittarresponsen är iMusikens belöning. Tack till er alla som hör av er på olika sätt!
Vi fortsätter ett tag till, eller hur?!

 

Med över 400 inlägg om musik i 21 skilda kategorier kan det vara svårt att hitta.
Sökfunktionen rekommenderas.

 

 

 

%d bloggare gillar detta: