’Släppfest’ kallar de det i Umeå. När Norrlandsoperan börjar försäljningen av biljetter till höstens föreställningar.

Den 29 maj på eftermiddagen arrangerar Norrlandsoperan denna släppfest och ställer till med opera-allsång tillsammans med operasångerskan Susanna Levonen och operakörens Anders Lundström samt pianisten Jonas Olsson.

Allsången sker på Elektras uteservering, och får man inte plats på använder vi hela Operaplan som salong, säger Petra Kangas, kommunikations- och försäljningschef på Norrlandsoperan.

45-åriga Norrlandsoperan kommer efter säsongsöppningen den 30 augusti att bjuda på Hans och Greta (av Engelbert Humperdinck), Kärleksmaskinen (av Johan Ullén), ett stort antal dansföreställningar samt konserter, bl a Brahms Requiem, Beethovens Eroica-symfoni, Traumreise (F Berwald/R Martinsson) med sopranen Lisa Larsson samt Bachs Juloratorium.

Bilden: Susanna Levonen, foto Sabine Haymann

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.