Elenor Wolgers, idag kommunikationschef vid Folkoperan, blir ny vd för Kulturdirekt från och med februari 2017. Hon efterträder Jonny Jergander som varit vd sedan 2008.

Elenor Wolgers har nu både ett strategiskt och operativt ansvar för Folkoperans varumärke, kommunikation, marknadsföring, försäljning, omvärldsbevakning och har även ingående kunskap om organisationsförändring och verksamhetsutveckling.

– Jag ska utveckla medlemserbjudandet till kulturutövarna och pränta in Kulturdirekts varumärke i människors medvetande.

– Målet är att invånare och besökare ska hitta de fantastiska kulturevenemang som finns i Stockholmsområdet. Jag välkomnar alla spännande samarbeten för att sprida kulturen till folket, säger Elenor Wolgers.

 

Kulturdirekt samlar Stockholms fria kulturliv på webben och i Kulturhuset vid Sergels torg. Det är en medlemsförening som ska stödja och verka för mötet mellan kulturutövare och publik, mellan Stockholms läns kulturarrangörer och kulturkonsumenter. Föreningen stöds av Stockholm stad och Stockholms läns landsting.

Kulturdirekts webbplats

 

 

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.