Konserter i trädgården är ett evenemangstilltag som saxofonisten Anders Paulsson bjuder in till. Den här sommaren arrangerar han tillsammans med Ingarö Kulturförening fyra konserter under augusti i sin trädgård på Sjögrundsvägen 12 i Ingarö.

Lördagen den 27 augusti kl 20 blir det avslutning med Grammisnominerade jazzsångerskan Anna Christoffersson och gitarristen Henrik Hallberg. Som i de tidigare konserterna medverkar naturligtvis värden själv med sin sopransaxofon.

Medverkande musiker i tidigare augustikonserter har varit filmmusikkompositören och pianisten Stefan Nilsson tillsammans med Charlotte Hasselquist.

Fem av Sveriges ledande studiomusiker med gruppen Groove Academy har spelat tillsammans med sångerskan Emmy Apetrea. Musikerna i bandet är Anders Paulsson, sopransax, Coste Apetrea, gitarr, Stefan Blomquist, keyboard, Mikael Berglund, bas och Peter Eyre, trummor.

Cellisten Johanna Sjunnesson från Radiosymfonikerna har gett en konsert med programmet Celistial som vidareutvecklar klassiska temata i nyklassisk stil.

Mer info om Anders Paulssons Garden Concerts

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.