Hon heter Olga Rosenberg, är 22 år och bor på Södermalm i Stockholm. Omskriven i veckan för att blivit den hundratusende anslutna Stim-medlemmen. Det blev hon genom att registrera sin första låt, The Dream.

Olga Rosenberg har studerat sång på Bollnäs folkhögskola och börjar i höst på musikhögskolan i Göteborg.

Stim meddelar stolt att organisationen med sina 100,000 medlemmar innefattar allt från körarrangörer, houseproducenter, raï-mästare till frijazzare, librettister och spelmän.

Varje år registrerar Stims anslutna musikskapare över 100,000 nya verk, och idag finns det över 2 miljoner verk i Stims register. ’Verk’ i det här sammanhanget kan vara allt från en 3-minuters poplåt till en 45 minuters komposition för solister, kör och symfoniorkester.LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.