Om det beror på nya ledningen för Musikaliska Kvarteret (f.d. Musikaliska, f.d, Nybrokajen 11, f.d. Musikaliska Akademien/Gamla Ackis) eller är ett utslag av musikerhumor låter vi vara osagt.

Men Blåsarsymfonikernas nya klubbkoncept Ståplats Nybroviken! ger en direkt association till de s k Träskmorden som begicks i Stockholms centrala delar i mitten på 1960-talet. Offren, som hörde till den kriminella världen, skulle ha sänkts ned i vattnet med fötterna fastgjutna i betong. Av tre lik återfanns ett, dock utan cementklump.

Klubbkväll efter ordinarie konsert

Ståplats Nybroviken! utlovas bli ”roliga, avslappnade och spännande klubbkvällar i direkt anslutning till orkesterkonserterna för att njuta av blåsmusik live i en avslappnad miljö”. 

Första klubbkvällen blir med trombonisten Nils Landgren och hans band Funk Unit i Stallet, lördagen den 23 april kl 21.00, efter den konsert som ges i stora salen, I Afton Landgrens.

Nils Landgren Funk Unit är etablerade sedan 28 år och anses som ett av Europas mest framgångsrika funkband. Nuvarande bandmedlemmar är Magnum Coltrane Price, bas & sång, Nils Landgren, trombon & sång, Petter Bergander, keyboards & sång, Robert Ikiz, trummor, Jonas Wall, tenorsax & sång, samt Andy Pfeiler, gitarr & sång.

Nils Landgren Funk Unit. Foto: Nikola StancovicLÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.