Vi uppmärksammar att imusiken.se – Sveriges ledande webbsida för konstmusik, jazz och folkmusik – denna tid på hösten firar två år.

600 nyhetsinlägg inom musikområdet finns här samlade i 23 olika kategorier. Publiceringar görs så gott som dagligen.

Musik- och konsertrecensioner får du (i lyckliga fall) läsa i de svenska dagstidningarna och i några specialtidningar; detta hinner inte musiken.se med.

Däremot vill vi ge våra läsare det senaste på musikfronten. Det gör vi i sådan mängd att det slår alla svenska mediers sammanlagda musiknyheter inom konstmusikområdet.

Ny form

Snabbrörliga imusiken.se drivs fortfarande helt ideellt och behöver inte ängsligt snegla över axeln, eller invänta ledningsgruppers eller programråds beslut. Vi bara gör det – byter form.

Strukturen på webbplatsen och indelningen i kategorier är fortfarande densamma.

Är det svårt att hitta det du söker, rekommenderas sökfunktionen.

Välkommen att följa imusiken.se ännu en tid. Vi håller på så länge det finns läsare/besökare och så länge det är roligt.

Varm hälsning från redaktören och utgivaren
Per-Åke Byström


Det kostar ingenting att läsa och följa innehållet på iMusiken. Bloggen drivs helt ideellt och utan bindningar till någon organisation, institution eller verksamhet.

Det är alltid fritt fram att stödja iMusiken med en liten uppmuntrande gåva till fortsatt drift och utveckling. Görs enklast genom att swisha till 0708-79 65 44/ Per-Åke Byström.

 

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.