1918 var på många sätt ett märkesår. Första världskriget tar slut och en lång rad nya människor ser dagens ljus. Några av dessa som vi idag betraktar som stora personligheter på musikhimlen.

Det är alltså gott om 100-årsjubilarer i år. Här testar vi hur många du kan sortera efter deras förnamn, dvs från A till T.

Många fler födda 1918
är värda att minnas (som inte ryms med bild i det här musikpysslet).
T ex Buddy Weed, pianist, Albert Weisser, kompositör,  Skitch Henderson, orkesterledare, Rena Kyriakou, pianist, Howard Boatwright, kompositör, Godfrey Ridout, kompositör, Branimir Sakac, kompositör, Carter Harman, kompositör, Sheikh Imam, sångare och kompositör, George Rochberg, kompositör, Eugene List, pianist, Herbert Brun, kompositör, Ruggiero Ricci,, violinist och kompositör, Eero Aukusti Sipila, kompositör, Leonard Rose, cellist, Raymond Gallois-Montbrun, kompositör, Richard Greene, skådespelare och kompositör, Louis W ”Louis” Stotijn, fagottist och dirigent, Lucrecia Roces Kasilag, kompositör, Ray Charles, sångare och orkesterledare, Archibald James Potter,, kompositör, Harold Laurence Walters, kompositör, Antonio Iglesias Alvares, kompositör, Emil Cossetto, kompositör, Jürg Baur, kompositör, Janine Andrade, violinist, Zeev Wolfgang Steinberg, kompositör, Gérard Souzay, baryton …

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.