Från Cirkus Cirkör till Folkoperan

Susanne Reuszner är till sommaren tillbaka på Folkoperan som ny kommunikationschef efter Eleonor Wolgers.
Susanne Reuszner arbetade som planeringsansvarig och tf marknadsansvarig vid Folkoperan under andra halvan av 1990-talet.

Efter drygt åtta år som ansvarig för PR, marknadsföring och kommunikation på Cirkus Cirkör är hon nu tillbaka i operahuset på Hornsgatan i Stockholm.

– Jag är mycket glad över rekryteringen av Susanne Reuszner som ny kommunikationschef hos oss på Folkoperan. Med sin långa erfarenhet från Cirkus Cirkör som innefattar bl a arbete med externa samarbetspartners och internationella gästspel kommer hon starkt kunna bidra till verksamhetens fortsatta utveckling, säger Folkoperans vd Monica Fredriksson.

 

Som kommunikationschef kommer Susanne Reuszner att ingå i Folkoperans ledningsgrupp, bestående av konstnärliga chefen Mellika Melouani Melani, ekonomichefen Jan Alexandersson, musikalisk ledare och chefdirigenten Marit Strindlund, producenten Jonas Palerius samt vd Monica Fredriksson.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.