HemOperaFrån ABBA-museet till Operan

Från ABBA-museet till Operan

Efter några månader i egen verksamhet drar nu Catarina Falkenhav in på Kungliga Operan som ny marknads- och försäljningschef. Fram till augusti var hon sälj- och marknadschef vid ABBA The Museum, som hon var med om att bygga upp.

– Att få jobba med Kungliga Operan är en dröm för mig. Ett hus som nästan varje kväll går live och förenar så många konstuttryck på en och samma gång, det är fantastiskt, säger Catarina Falkenhav.

Catarina Falkenhav har de senaste 20 åren haft chefsbefattningar inom kommunikation och försäljning och utsågs 2015 till Årets Marknadschef. Före ABBA-museet har Catarina haft olika chefsbefattningar på bland annat varumärkesbyrån Identity Works och tv-bolaget Jarowskij.

I januari 2017 tillträder Catarina Falkenhav sin befattning på Operan och kommer att ingå i ledningsgruppen.

 

 

 

%d bloggare gillar detta: